wp0fa62cd0.jpg wpe5a69442.png

2007 -2019 QUI VIVRA VERRA  © De Man ICT Webdesign 2007 - 2020

Welcome Bienvenu Welkom

Welkom

Aanbieding

Boeken / Info

Contact

Route

Overnachtingen

Kamers (foto’s)

Gite

Kamperen

Plattegrond vd         camping

Tentbungalow

Prijzen

Reserveren/

Annuleren

Algemene voorwaarden

Historie

Film

Foto’s

Culinair

Omgeving

Kalender

Links

Kadobon

Gastenboek

Motorrijders/           veteranen
 coeneningridgosselink@gmail.com


Qui Vivra Verra, chambre d'hote Normandie Willkommen

Beoordelingen Zoover Camping Qui Vivra VerraCULINAIR GENIETEN BIJ  QUI VIVRA VERRA

Op verzoek en in goed overleg organiseren wij kookworkshops, met bezoekjes aan locale productenmakers. Elke dag iets anders met als hoofddoel de streekgerechten natuurlijk. Zelf inkopen doen op markten e.d. Dus mail vraag en boek hiervoor, min 6 personen. Uiteraard krijgen jullie bij deelname aan deze workshop ons gerechtenboek gratis aangeboden mee naar huis.


3-GANGEN DINER, KAASAVOND / WIJNPROEVERIJ, GRIEKSE AVOND, NORMANDISCHE (VIS)AVOND, BARBEQUE ETC ETC

Eten en drinken bij Qui Vivra Verra: 

Naast het voor Franse begrippen zeer uitgebreide ontbijt bij Qui Vivra Verra,

is het ook mogelijk om uw avondmaal bij ons te gebruiken.

Tijdens uw verblijf hier geeft u bij het ontbijt aan dat u ‘s avonds blijft dineren, zodat ik alles die dag vers in kan kopen.

Vanaf € 22,50 per persoon (exclusief drankjes) eet u al mee. (vanaf 12 jaar)

Voor de kinderen maak ik een aangepaste prijs.


U kunt bij ons eens per week aanschuiven voor een overheerlijke Normandische avond:

dit houdt in, een hele mooie “plateau de fruits de mer” en mosseltjes met frieten, natuurlijk geserveerd met een overheerlijk wit wijntje. Dit alles voor € 30,00 per persoon


Barbecue

In het zomerseizoen is de barbecue een frequent terugkerend festijn!

Reserveer voor 13.00 uur en u geniet ‘s avonds van de barbecue met diverse soorten vlees en vis, heerlijke salade en stokbrood met daarbij diverse sauzen.

Dit alles voor slechts € 22,50 exclusief drank!


•Kaasavond

Op zaterdagavond houden wij onze intussen vermaarde kaasavond, waarbij u in vier gangen 9 verschillende kazen uit de streek kunt proeven, samen met daarbij 6 soorten speciaal geselecteerde betere wijnen voor maar € 35,00 per persoon, uiteraard inclusief de mooie wijnen, salades en voor niet kaasliefhebbers ook genoeg andere lekkernijen.


•PickNick

We gaan iets nieuws doen komend jaar, en dat is de PickNick. Op lekkere warme avonden, zullen wij zorgen voor echte Normandische gerechten, dus veel verschillende gerechten en dus voor elk wat wils, ook voor vegetariers. Aan de rand van onze zwemvijver en het riviertje zullen we dan heerlijk gaan genieten van al deze smaken. En ook dit weer voor de prijs van € 22,50 pp exclusief drankjes en aangepaste prijs voor kids jonger dan 12 jaar


Afgelopen jaren ben ik begonnen met kaasavonden te organiseren en elke keer waren mijn gasten zeer enthousiast, dit kan natuurlijk niet voor de prijs van € 17,50.

Om dit succes uit te breiden, gaan we deze kaasavonden combineren met het proeven van 6 verschillende mooie wijnen, zodat u zich op vele manieren echt in Frankrijk voelt, wat uw vakantie nog meer fleur geeft.

De wijnen die u dan proeft zijn te combineren met de kazen en zijn zelfs aangepast op elkaars smaken, zorgvuldig uitgezocht door uw gastheer en gastvrouw.

U proeft zeker 6 verschillende mooie wijnen en de flessen, die op tafel staan, mogen op!

Dit alles voor € 30,00 per persoon.